به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان، نماینده وزیر و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان افزود: انتظار داریم ذیحسابان، همراه و مشاور مالی مدیر باشند تا ذیحساب کمترین چالش را در دستگاه داشته باشد زیرا اگر ذیحساب در حوزه کاری خود دارای چالش باشد این چالش به همه ی دستگاه منتقل می شود.
محسن کاویانی گفت: ذیحسابان ضمن مشاوره به مدیران باید نظارت درست و دقیق تری نسبت به امور داشته باشند تا منابع به هدر نرود و دستگاه مربوطه بهره وری و بازدهی بهتری داشته باشد.
نماینده وزیر در استان خوزستان بیان کرد: امسال نسبت به سال گذشته، استان در اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای و اعتبارات هزینه ای حدود 10 درصد رشد داشته ایم. بودجه امسال ما 3 هزار و 370 میلیارد تومان است که از این مقدار یک هزار و 800 میلیارد آن 3 درصد نفت و استانی است که عمدتا به صورت اسناد خزانه اسلامی به استان پرداخت می شود.
کاویانی گفت: بودجه استان در بخش اعتبارات هزینه ای رقمی برابر با 670 میلیارد تومان است که نسبت به سال قبل 25 درصد رشد داشته ایم.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با اشاره به در آمدهای ملی در استان خوزستان شرح داد: در استان خوزستان ردیف های درآمدی در بخش نفت وجود دارد که این ردیف ها جزء درآمدهای استانی محسوب نمی شود.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان تاکید کرد: همکاران با توجه به افزایش مصوب درآمدهای استان تلاش بیشتری داشته باشند تا این درآمدها محقق شود زیرا بودجه و پرداختی های استان تابعی از درآمدهای استان است.
وی گفت: انتظار داریم همکاران نسبت به اوراق تسویه توجه داشته باشند که واگذاری این اوراق در فرجه زمانی مشخص شده توزیع شود و به روزهای پایان سال موکول نگردد زیرا این کار در مواردی باعث ترک تشریفات توسط دستگاه ها می شود.
کاویانی شرح داد: ترک تشریفات یک نوع از روش انجام معامله است اما بهتر است معامله در یک فضای سالم و بدون ترک تشریفات باشد و انتظار می رود ذیحسابان در این بخش فعال تر باشند و با توجه به محدودیت های بودجه ای تکالیف بودجه ای دستگاه خود را مرتب رصد کنند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان همچنین توصیه کرد: ذیحسابان نقش نظارتی خود را حین خرج داشته باشند و اجازه ندهند که فرآیند هزینه به مرحله سند و امضا برسد آن گاه بخواهند اقدام قانونی کنند چون این کار باعث ریشه اختلافات با مدیر دستگاه می شود و بهتر است قبل از انجام هزینه ذیحسابان مشورت بدهند و اظهار نظر کنند.
وی شرح داد: در پایان سال گذشته یک مدل برنامه عملیاتی برای کارکنان ارائه کردیم که یک مورد این برنامه، تهیه کتابچه راهنما به عنوان یک مرجع اطلاعاتی کامل و جامع برای کارکنان بود.
کاویانی افزود برای انجام این کار هر کدام از ذیحسابان در یک روز از هفته در محلی که در اداره کل تعیین شده حضور یابند و نتیجه پژوهش ها و مطالعات و تجربیات همکاران گردآوری شود تا در کتاب مورد نظر انتشار یابد و انتظار داریم در دو یا سه ماه آینده اولین بخش از کتاب رونمایی شود.
وی گفت: هر کدام از همکاران می توانند با مراجعه و جستجو در بستر اینترنت اطلاعات فراوانی در مورد قوانین و مقررات داشته باشند اما هدف اصلی از گردآوری این کتاب دسترسی به اطلاعاتی است که قوانین مدونی نبوده و در بستر اینترنت و منابع کمتر وجود دارد و این اطلاعات از پاسخ به چالش ها و ابهامات هر کدام از همکاران در دستگاه مربوطه خود است که با آن روبرو شده اند و یا جمع بندی نقطه نظرات همکاران در نشست های فنی در مورد آن موضوع و ابهام است که می تواند به عنوان یک اثر جامع و ماندگار تدوین شود.