ثبت بیش از 24 هزار درخواست صدور مجوز كسب و كار در استان مازندران در چهار ماهه سالجاری

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی مازندران،سیداسماعیل هاشمی، نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: از میان24232درخواست صدور مجوز کسب و کار در درگاه ملی مجوزهای کشور در استان مازندران در چهار ماهه سال 1404، تعداد 15062 درخواست منجر به صدور مجوز كسب و كار گردیده است.

هاشمی گفت: لازم به ذکر است بخشی از درخواست‌های متقاضیان به علت دارا نبودن شرایط لازم توسط دستگاه‌های صادر کننده مجوز رد شده و یا متقاضی از ادامه مراحل فرآیند صدور مجوز انصراف داده است و بخشی از این درخواست‌ها نیز در مراحل دریافت استعلامات مربوط به صدور مجوز می‌باشند.

نماینده وزیر اقتصاد در استان مازندران اظهار داشت: در میان مراجع صدور مجوز، اتاق اصناف استان با تعداد 7162 درخواست، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با 4059، اداره کل دامپزشکی استان با 1872 ، درخواست، بیشترین تعداد درخواست‌های صدور مجوز را داشته‌اند.

هاشمی افزود: در چهار ماه نخست سال 1404 تعداد 15062 مجوز توسط دستگاههای اجرایی صادرکننده مجوز استان صادر گردید که دستگاههایی که بیشترین تعداد مجوز صادره را از نظر تعداد داشتند، اتاق اصناف با5880 ، و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با3974 و اداره کل دامپزشکی استان با 1272 مورد بیشترین تعداد مجوز را صادر کرده اند.

وی در پایان گفت: در حال حاضر 100 درصد مجوزها از طریق درگاه ملی و به صورت برخط و در کوتاه‌ترین زمان ممکن صادر می‌شود.

۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵