به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی سمنان جلسه بررسی اثرات شیوع ویروس کرونا بر عملکرد واحدهای تابعه وزارت متبوع در استان سمنان، با حضور معاون دانشگاه علوم پژشکی سمنان و مدیران واحدهای تابعه وزرات متبوع، در محل اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان برگزار گردید.
خلیلی ­خواه، نماینده وزیر و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان، ضمن تشکر و قدردانی از مدافعان سلامت و تلاش­های خالصانه کادر درمان، با اشاره به اثرگذاری ویروس کرونا بر اقتصاد کشور و اثرات آتی آن، عنوان داشتند، با توجه به اثرات این ویروس در دو بعد عرضه و تقاضا و تلاش دولت بمنظور کنترل و نظارت بر آن، شاهد مرتفع گردیدن بسیاری از کمبودها و موانع بوده­ایم و تلاش همگانی در حمایت از اقشار آسیب­ پذیر مد نظر بوده است.
خلیلی خواه با اشاره به افزایش نرخ ارز و به تبع افزایش قیمت برخی از کالا­ها، عنوان داشتند، باید تلاش نمود تا از تمامی ظرفیت­های موجود بمنظور جلوگیری از کوچک شدن اقتصاد و به تبع کاهش درآمد ها استفاده نمود.
همچنین خلیلی خواه با اشاره به نوع فعالیت واحدهای تابعه وزارت متبوع در ارتباط با ارباب رجوع، بر همکاری دانشگاه علوم پزشکی سمنان با این مجموعه در جهت اطلاع­ رسانی مبتلایان دستگاه­های اجرایی مربوطه و همچنین ایمن سازی محیط کار تأکید داشتند.
در ادامه جندقی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سمنان، ضمن بیان گزارشی از وضعیت مبتلایان به ویروس کرونا در شهرستان­های زیر مجموعه آن دانشگاه، به اثرات مستقیم و غیرمستقیم شیوع این ویروس بر وضعیت اقتصادی و اجتماعی آحاد مردم اشاره نمودندو به لزوم فرهنگ­سازی و آموزش مناسب برای جلوگیری از شیوع این ویروس، مهم­ترین اقدام در این خصوص را پیشگیری از شیوع این ویروس از طریق شستن دست­ها، فاصله­ گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک(شفا)، عنوان داشتند.