به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی سمنان جلسه مرکز خدمات سرمایه گذاری با حضور برخی اعضای انجمن خیرین شهرساز سمنان و تنی چند از مدیران و معاونین دستگاه های اجرایی به ریاست خلیلی خواه نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان با موضوع بهره برداری بهینه از آب چشمه های آبگرم جهت مصارف درمانی و همچنین تقویت گردشگری در این اداره کل برگزار گردید .
خلیلی خواه خواه نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان ضمن تاکید بر اهمیت بهره گیری از پتانسیل های سرمایه گذاری استان جهت جذب گردشگر و همچنین شهروندان سمنان ، بر نقش تسهیلگری مرکز خدمات سرمایه گذاری استان در امور سرمایه گذاری تأکید نمودند .
در ادامه اعضای حاضر در جلسه انجمن و لزوم ساماندهی آبگرم سمنان ضمن ارائه نقطه نظرات خود ، گزارشی از پیشینه، اهداف و اقدامات خود بیان داشتند که با تعیین تکلیف پروژه ابگرم ضمن مقیم کردن زائران حرم رضوی میتوان از هدررفتن آن آب که در حال حاضر به سمت بیابان های جنوب شهر سمنان هدایت شده است ، جلوگیری کرد .
در پایان مقرر شد که انجمن درخواست خود را در قالب طرح و پروژه به این اداره کل ارایه نماید و جهت تسریع در امور مربوط ، متقاضیانی که تاکنون به هر طریقی اقدامی صورت نداده اند سریعا تعیین تکلیف و پروژه آب درمانی پارک سیمرغ از سوی انجمن و شهرداری پیگیری گردد.