امام جمعه اصفهان آرامش و آسودگی روانی ناشی از بیمه نمودن صنایع و كارخانجات را سبب انجام كارهای بزرگ در اقتصاد دانست

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان، امام جمعه اصفهان در این دیدار ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) با اشاره به تحول صنعت بیمه در کشور به ویژه پس از انقلاب اسلامی عنوان کرد: در گذشته برخی از علما بر ردّ بیمه، فتوا می دادند و آن را جایز نمی دانستند، در حالی که امروزه با گذشت زمان مسئله تغییر کرده و از آنجا که بیمه قرار داد بین افراد است و هر دو طرف قرارداد، رضایت دارند، لذا اشکالی ندارد.

آیت الله طباطبایی نژاد آرامش و آسودگی روانی ناشی از بیمه نمودن صنایع و کارخانجات را سبب انجام کارهای بزرگ در اقتصاد دانست و افزود: اگر یک تاجر، کارخانه خود را بیمه نکند ، دچار دلهره است، ولی با بیمه بخشی از خسارت خود را جبران می کند و جرأت انجام کارهای بزرگ صنعتی و تجاری را می یابد.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیمه گرها نیز آمادگی بیشتری دارند و در تصادفات اکنون زودتر کار فرد را انجام می دهند و این کار ، کار ارزشمندی است و تنها ارزش آن به دلیل پرداخت پول نیست.

نماینده ولی فقیه در استان در توصیه ای استفاده از مازاد سرمایه های حاصل شده از درآمدهای بیمه ای در کمک به ساخت پروژه های زیربنایی کشور را یکی از راه های مناسب برای درگیر نمودن بیمه ها در توسعه و پیشرفت کشور عنوان کرد و ادامه داد: از نظر اقتصادی بیمه ها مازادی نیز دارند، همان گونه که بانک ها یک سوم سرمایه خود را نگهداری می کنند، صنعت بیمه نیز باید همین گونه باشد و بخشی از سرمایه اصلی خود را حفظ کند.

وی افزود: این اعتقاد من بوده است که بیمه باید مستقل از دولت باشد و نباید دولتی باشد، لذا سعی نمایید استقلال خود را حفظ کرده و بخشی از سرمایه خود را حفظ کنید.

امام جمعه اصفهان هم چنین با تاکید بر اشتباه بودن بیمه ساختمان تصریح کرد: قانون مربوط به بیمه ساختمان برای پیش از انقلاب است که تصحیح نشده و اگر قصد دارند کارگران را بیمه کنند، باید از طرف دولت می کردند و دولت از سهم نفت و مالیات آنها را بیمه می کرد.

وی انتقال نواقص قانونی به نمایندگان مجلس را امری مهم بیان کرد و افزود: هر نقصی که می بینید به نحوی آن را به نمایندگان مجلس اطلاع دهید، زیرا مدیران کل و افرادی که در اجرای کار قرار دارند، نواقص قانون را متوجه می شوند، لذا این مسائل را بیان کنید.

آیت الله طباطبایی نژاد هم چنین مراعات و مدارا با مردم را حائز اهمیت دانست و عنوان کرد: روایت از پیامبر اکرم(ص) است که می فرمایند" بعثت علی مدارات کما بعثت علی الرساله "، یعنی پیامبر (ص) رسالت خود را با مدارای مردم هم سنگ فرموده ، لذا باید در بسیاری از مواقع گذشت کرد، البته باید بررسی ها را انجام داد، اما در عین حال ما نمی خواهیم مردم را از خود طرد کنیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان در این دیدار ضمن تشریح وظایف شورای هماهنگی مدیران تابعه وزارت اقتصاد در استان، امنیت سرمایه گذاری را یکی از مهم ترین موارد در عرصه سرمایه گذاری عنوان کرد و ادامه داد: صنعت بیمه یکی از مولفه های اقتصادی است و نقش حمایتگری دارد و در زمینه اشتغال زایی نیز یکی از مولفه ها، صنعت بیمه است.

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۰
آخرین بروزرسانی: