جایگاه ویژه شورای هماهنگی مدیران استانی و لزوم هماهنگی هرچه بیشتر مدیران دستگاه‌های زیر مجموعه مورد تاكید است.

به گزارش روابط عمومی ادره کل امور اقتصادی و دارایی سمنان محمدرضاکاظمی نماینده وزیر و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان و رئیس شورای هماهنگی مدیران استانی وزارت متبوع 30 آبان ماه در جلسه شورای هماهنگی مدیران استانی وزارت امور اقتصادی و دارایی ضمن عرض تبریک به مناسبت فراسیدن هفته بسیج ، و اشاره به دیدارمدیران کل امور اقتصادی و دارایی استان ها با مقام عالی وزارت بیان کرد: 70 تا 80 درصد تأمین مالی بودجه در سال 1404 بر عهده وزارت امور اقتصادی و دارایی است. مالیات، گمرک، اموال تملیکی، مولدسازی و خصوصی سازی از ابزارهای تأمین مالی بودجه است فلذا جایگاه ویژه شورای هماهنگی مدیران استانی و لزوم هماهنگی هرچه بیشتر مدیران دستگاه‌های زیر مجموعه به عنوان اعضای اصلی این شورا مورد تأکید می باشد.

کاظمی در ادامه گفت : عضویت مدیران صندوق‌های تأمین خسارت بدنی استان‌ها، در شورای هماهنگی دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت متبوع در حال پیگیری است هم چنین عضویت مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در شورای نظارتی دستگاه‌های اجرایی استان به زودی میسر می گردد.

وی اضافه کرد: نایب رئیسی مدیران کل امور اقتصادی و دارایی استان‌ها در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان در حال پیگیری است.

در انتها کاظمی بر ارائه راهکار بمنظور جلوگیری از خروج پرتفوی بیمه از استان مبداء، تصریح داشت.

در ادامه این نشست مدیران اقتصادی استان به بیان گزارش و دغدغه ها پرداختند.

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
آخرین بروزرسانی: