ساعت کاری ادارات از شنبه ۷ تا ۱۳ خواهد بود

ذبیح‌اله سلمانی، معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد: طبق بخشنامه جدید، ساعت کاری ادارات از ۷ تا ۱۳ خواهد بود که از شنبه آینده لازم‌الاجراست و تا ۱۵ شهریور اعتبار دارد.

بر اساس ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری، کارکنان دولت موظف به ارائه حداقل ۴۴ ساعت خدمت در هفته هستند؛ بنابراین، کسری ساعات موظفی باید در قالب دورکاری جبران شود.
دستگاه‌های اجرایی خدمات‌رسان و واحدهای عملیاتی، آموزشی، بهداشتی و سایر بخش‌هایی که مستقیماً به مردم خدمت ارائه می‌کنند، از جمله مدارس، مراکز آموزش عالی و پژوهشی، و بخش‌های آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به‌منظور تداوم خدمات عمومی و حفظ ایمنی کارکنان، مطابق نظر مرجع ذی‌صلاح و عالی‌ترین مقام دستگاه مربوطه فعالیت خواهند کرد.
ترجیح ما این است که فعالیت‌ها و وظایفی که امکان ارائه در قالب دورکاری را دارند، به همین شیوه انجام شوند.
اختیارات استانداران درباره تعیین درصد حضور کارکنان، که در بخشنامه ۱۴ اسفند با توجه به شرایط و مقتضیات تفویض شده بود، همچنان برقرار است و سلب نشده است.
دستگاه‌ها موظف‌اند برای شناورسازی ساعت شروع به کار یکی از زوجین، در خانواده‌هایی که زن و شوهر هر دو کارمند و دارای فرزند خردسال زیر ۶ سال هستند، در بازه زمانی ۷ تا ۸ صبح همکاری لازم را انجام دهند.

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۹