به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی، سیوسومین اجلاس سراسری نماز با عنوان «اقامه نماز در اندیشه و عمل امام شهید آیتالله العظمی سیدعلی خامنهای» با قرائت پیام رهبر معظم انقلاب و با حضور تولیت آستان قدس رضوی،رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی، استاندار خراسان رضوی و جمعی از کارشناسان، فعالان حوزه نماز و صاحبنظران فرهنگی و مذهبی در حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد.
رهبر معظم انقلاب در پیام خود به این اجلاس با اشاره به اینکه لازمه رسیدن به مرحله جامعه اسلامی اقامه نماز و نهادینه و فراگیر شدن آن است، فرمودند: نماز از جمله زیباترین نعمتهای بزرگ حضرت حق جلّوعلا، برترین نهاد و نماد و ستون دین، رشتهٔ اتّصال هر یک از ما برای ارتباط نزدیک و مستقیم با منبع لایتناهی و لایزال الهی است.
حضرت آیتالله سید مجتبی حسینی خامنهای، اقامه نماز را اولین ثمره و نشانه حکومت صالحان خواندند و با اشاره به اینکه لازمه رسیدن به مرحله جامعه اسلامی اقامه نماز و نهادینه و فراگیر شدن آن است، تاکید کردند: خانواده ها، «معلمان و اساتید»، نخبگان، چهره های مشهور و دستگاههای فرهنگساز مسئولیت مضاعفی برای اقامه نماز در جامعه دارند.
این اجلاس با هدف تبیین جایگاه نماز در اندیشه و سیره امام شهید و بررسی راهکارهای گسترش فرهنگ اقامه نماز در جامعه برگزار شد.